Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Στην ετ1 το φιλικό με Ατρόμητο - Βασικός ο Κλέιτον - Γεννέθλια Σισέ

Η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 στις 21:00, όπως ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση.


Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο και ο Νίκος Νιόπλιας προορίζει τον «υπό παραχώρηση» Σίλβα Κλέιτον ως βασικό.
Ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν έχει στα πλάνα του τον Βραζιλιάνο μέσο για τη νέα σεζόν και μόλις χθες του ζητήθηκε να επισπεύσει τις διαδικασίες για να αποτελέσει παρλεθόν από το σύλλογο.

Μπορεί σε πολλούς να φαντάζει ως έκπληξη η χρησιμοποίηση του Κλέιτον αλλά έχει να κάνει και με την απουσία του Σωτήρη Νίνη που βρίσκεται στην εθνική ομάδα. Ο Νιόπλιας επιθυμεί να δει στον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου τους Λέτο, Γκοβού και Σισέ στην επίθεση έχοντας πίσω τους ένα ποιοτικό παίκτη που θα μπορεί να τους μεταβιβάζει την μπάλα. Για αυτό το λόγο και δοκιμάστηκε ο Κλέιτον στους βασικούς.

Οπως όλα δείχνουν, από ένα ημίχρονο θα αγωνιστούν κάτω από τα δοκάρια, ο Ντάνι Φερντάντες και ο Ορέστης Καρνέζης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης και αριστερό ο Καντέ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Σιμάο θα είναι τα αμυντικά χαφ. Στα αριστερά της μεσαίας γραμμής θα κινείται ο Λέτο, στα δεξιά ο Γκοβού και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σισέ, ενώ όπως προαναφέρθηκε, λίγο πιο πίσω θα είναι ο Κλέιτον.  


Στο μεταξύ σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου ο Τζιμπρίλ Σισέ συμπληρώνει 29 χρόνια ζωής και θα τα γιορτάσει στο γήπεδο στο φιλικό παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα: σκοράροντας. 

Ο αγαπημένος Γάλλος των φίλων του Τριφυλλιού γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1981 στη γαλλική πόλη Αρλς. Αναδείχτηκε με τη φανέλα της Οσέρ, έκανε το μπαμ με τη Λίβερπουλ, έπαιξε στην αγαπημένη του Μαρσέιγ, πέρασε από τη Σάντερλαντ και πλέον έχει βρει το λιμάνι του στον Παναθηναϊκό...

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin