Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Οχι ο Παναθηναικος για Σισε

Η διοίκηση της ΠΑΕ απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φενέρμπαχτσέ για την πώληση του Γάλλου επιθετικού, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν τον αφήνει να φύγει.
"Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε" ήταν η απάντηση των διοικούντων του Παναθηναϊκού στους ομολόγους τους της Φενέρμπαχτσε, όταν οι τελευταίοι κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Και σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal" που αποκαλύπτει το θέμα, αυτή άγγιξε τα 10 εκατομμύριθα ευρώ.

Το Τριφύλλι επιθυμεί να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα (πρωτάθλημα και Κύπελλο) και ταυτόχρονα να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό, η πώληση του πρώτου σκόρερ και μεγάλου αστεριού της ομάδας ήταν πέρα από κάθε συζήτηση των ανθρώπων του συλλόγου.

Η προσέγγιση της Φενέρ στον Παναθηναϊκό έγινε την περίοδο που η ομάδα βρισκόταν στη Βόρειο Αμερική για τους φιλικούς αγώνες με Ίντερ και Μίλαν. Ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση, ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" και έτσι το ζήτημα έληξε πριν καν καλά-καλά αρχίσει.

Άλλωστε δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες από τη στιγμή που η πράσινη ΠΑΕ έκανε ξεκάθαρη τη θέση της ότι δεν παραχωρείται κανένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της ομάδας. Οι μοναδικές προτάσεις οι οποίες θα συζητηθούν είναι για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από το Νίκο Νιόπλια.

prasinanea

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin