Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Oι επόμενες κινήσεις Βγενόπουλου.

Τις επόμενες κινήσεις τους όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την κατάθεση πρότασης
προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, προετοιμάζουν οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας.

Μετά την προσπάθεια που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, με την ανταλλαγή επιστολών και τις έντονες αντιπαραθέσεις, η πλευρά Βγενόπουλου-Πατέρα δεν πρόκειται να... παραδώσει τα όπλα.

Μόνο που πλέον θα επιδιωχθεί διαφορετικός τρόπος προσέγγισης, αυτός της απευθείας επικοινωνίας με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Άνθρωποι οι οποίοι κινούνται στο περιβάλλον και των δυο πλευρών έχουν αναλάβει να τις φέρουν σε επαφή, ώστε να συζητήσουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Φυσικά δεν είναι εύκολο να μείνουν στο περιθώριο οι βαρείς χαρακτηρισμοί και τα υπονοούμενα των τελευταίων ανακοινώσεων, γεγονός που σημαίνει ότι οι διαμεσολαβητές θα έχουν δύσκολη δουλειά, προκειμένου να κανονιστεί μια συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από τη Δευτέρα και θα διαρκέσουν λίγες μέρες. Άλλωστε η μεταβίβαση των μετοχών μιας ομάδας με το μέγεθος του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολο πράγμα. 


sport24.gr

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin