Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Με 4-5-1 θα παραταχθεί ο Παναθηναικός στη Βαρκελώνη - Αποθέωση απο τους οπαδούς

Την αποθέωση γνώρισαν οι "πράσινοι" από περίπου 80 οπαδούς στο Καμπ Νου, με τον Βύντρα να έχει την τιμητική του και και να ακολουθούν ο Σισέ και η παρέα του. Αγωνία για δύο θέσεις.


Η ευχάριστη έκπληξη που συνάντησαν στο επιβλητικό γήπεδο της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες του Νιόπλια αλλά και το ίδιο το τεχνικό τιμ, προήλθε από μια μερίδα οπαδών του συλλόγου που μπόρεσε και μπήκε στις εξέδρες φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Από το "διπλό στην Βαρκελώνη οε, οε" μέχρι το "Λούκας Βύντρα οε, οε, οε" καθώς ο διεθνής αμυντικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Σαββατιάτικο ματς με τον Αρη, αφού κέρδισε το πέναλτι από τον Χαβίτο και προήλθε το "διπλό" στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Βασικός ο Κάρα, στον πάγκο ο Γκοβού

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Ελληνα τεχνικού, μπορεί να μην φάνηκαν αρχικά ωστόσο μια θέση παραμένει  "ανοικτή" και θα αποφασιστεί από τον Κοζανίτη προπονητή, λίγο πριν την σέντρα στο ματς της Τρίτης (21:45, Mega).

Καραγκούνης ή Γκοβού για την δεξιά πλευρά με τον Ελληνα διεθνή που δεν αντιμετώπισε καμία ενόχληση να στηρίζει τον Σισέ από το άκρο. Στις άλλες θέσεις ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η άμυνα θα απαρτίζεται από τους τέσσερις του "Κλεάνθης Βικελίδης", δηλαδή τους Μαρίνο (δεξιά), Βύντρα (αριστερά) και Μπουμσόνγκ, Καντέ στο κέντρο.

Στην μεσαία γραμμή, θα είναι ο Σιμάο με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνη σε τρίγωνο και με τον Ελληνα μέσο να βγαίνει "κρυφός" επιτελικός μέσος.

Στα άκρα οι Λέτο και Καραγκούνης ή Γκοβού θα στηρίζουν τις επιθετικές προσπάθειες του μοναδικού επιθετικού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin