Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Παρελθόν ο Νιόπλιας - Στο πάγκο ο Κμοχ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι. Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και φεύγει σαν φίλος όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του. Η... έκπληξη ακούει στο όνομα Γιάτσεκ Γκμοχ, που θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Νιόπλια στον «πράσινο» πάγκο.


Ο προπονητής των επιτυχιών, κατά το παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, έχει να καθίσει σε πάγκο ομάδας από το 2003 (!), όταν ήταν προπονητής στον Ιωνικό.

"Αν και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι δηλώσεις, γιατί μου αρέσουν οι δηλώσεις πριν από το παιχνίδι ή μετά από το ματς. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο, αποφασίσαμε την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας μας", είπε ο Νίκος Νιόπλιας φεύγοντας από τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα, συμπληρώνοντας "Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου".

Ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδούμε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τόνισε: "Ποτέ δεν ξέρεις. Όσα φέρνεις το δευτερόλεπτο, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος".

Και ολοκλήρωσε τονίζοντας "Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την συνεργασίας μας".

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντωνίου τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο και σαν ένα προπονητή και σαν ένα πολύ καλό φίλο. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα για την καριέρα και την πορεία του. Όλοι μας στον Παναθηναϊκό και προσωπικά ο πρόεδρος. Λέμε ότι ο Νίκος πρέπει να αισθάνεται πάντα ευπρόσδεκτος στην Παιανία". 

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin