Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

"Ο Μπλαν μπορεί να στηριχθεί στον Σισέ"

Μία θέση στα πλάνα του Λοράν Μπλαν για τη νέα Εθνική Γαλλίας που καλείται να χτίσει φαίνεται ότι έχει ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα. 
Όπως αναφέρει το "Football365.fr" o "Πρόεδρος", όπως είναι το παρατσούκλι του Λοράν Μπλαν, έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο ως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός των τρικολόρ καθώς παραλαμβάνει μόνο... καμμένη γη από τον προκάτοχο του, Ρεϊμόν Ντομενέκ. Έτσι ο πρώην τεχνικός της Μπορντό θα πρέπει να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέα Εθνικής Γαλλίας, η οποία θα παραταχθεί τον Αύγουστο κόντρα στην Νορβηγία, εκ του μηδενός.
Έτσι ο συντάκτης του κειμένου αναλύει όλα τους πιθανούς παίκτες πάνω στους οποίους ο Μπλαν μπορεί να υπολογίζει σε κάθε θέση. Ένας από αυτούς είναι κι ο Τζιμπρίλ Σισέ του Παναθηναϊκού.
"Ο "Πρόεδρος" μπορεί να στηριχθεί στον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού" γράφει σχετικά ο Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος επισημαίνει ότι η γραμμή κρούσης των τρικολόρ είναι αυτή που αποτελεί και το πιο δύσκολο τομέα για τον Μπλαν.

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin