Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Γκοβού, ο Γκαλάς, ο Λέτο, ο Βιάνα και η transfer list

Στα ραντεβού που είχε με Γόντικα, Βουτσαρά και Νιόπλια κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στην Ελλάδα ο Κάρλος Φρέιτας ενημερώθηκε για όλες τις επαφές που έχουν γίνει με τους παίκτες που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.


Εκεί λοιπόν αποφασίστηκε να τρέξουν κάποιες υποθέσεις και στο διάστημα που θα λείπει, ενώ με την επιστροφή του από τη Λισσαβώνα (όπου θα πραγματοποιήσει έναν κύκλο επαφών με μάνατζερ) θα φέρει και τις δικές του προτάσεις για τον στόπερ και τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο Νιόπλιας ως μπακ-απ του Σισέ.

Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι αυτήν τη στιγμή το απόλυτο φαβορί για τη θέση του δεξιού ακραίου επιθετικού («αντι-Σαλπιγγίδης»), με τον Ντένις Ρόμενταλ να παραμένει σταντ-μπάι, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Γάλλου.

Από εκεί και πέρα για την άμυνα, όπως έχουμε επισημάνει, στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι Γουίλιαμ Γκαλάς και Κάχα Καλάτζε, για τους οποίους αναμένεται να υπάρξουν επαφές εντός των επόμενων ημερών.

Όσο για τον Λέτο, όπως αναφέρουν και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η Μπενφίκα πιθανότατα θα καταθέσει τελικά πρόταση για τον Αργεντινό κι από το ύψος της προσφοράς (η «Record» έγραψε χθες για 7 εκατ.) θα παρθεί η ανάλογη απόφαση.

Στην Πορτογαλία έλεγαν χθες πως, αν ο Παναθηναϊκός φτάσει σε συμφωνία για τον Λέτο, ο παίκτης για τον οποίο θα κινηθεί για να καλύψει το κενό του θα είναι ένα «παιδί» του Φρέιτας, ο Ούγκο Βιάνα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Σπόρτινγκ και στην Μπράγκα.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει επαφές με ομάδες και μάνατζερ για τους 11 παίκτες της transfer list με σκοπό να τελειώνει μέσα στον επόμενο μήνα με όλους για να γλιτώσει τα 3,3 εκατ. ευρώ που κοστίζουν τα συμβόλαιά τους.

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin