Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τζιμπρίλ Σισέ και έπειτα ο Κυργιάκος


Ο Σισέ ενημέρωσε τον Αλαφούζο ότι διαπραγματεύεται με τη ΚΠΡ για την αποχώρηση του και φιλοδοξεί πως το αργότερο την Τρίτη, θα πάρει την έγκριση να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Μετέφερε στον πρόεδρο του Τριφυλλιού την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση και ζήτησε υπομονή μερικών ημερών.

Από την ΠΑΕ εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά αποφεύγουν να μιλήσουν για "κλεισμένη συμφωνία". Συγχρόνως, προσθέτουν ότι αναμένουν την οριστική κατάληξη της διαπραγμάτευσης στη διάρκεια της εβδομάδας. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι πλέον, η επιστροφή του Τζιμπρίλ είναι πιο κοντά από ποτέ.

Απο την άλλη, στο προσκήνιο ήρθε η ενδεχόμενη επιστροφή του Κυργιάκου στον Παναθηναικό. Προς το παρόν, το όνομα του έχει συζητηθεί στις συναντήσεις των διοικούντων του Παναθηναϊκού και έχει τοποθετηθεί σε υψηλή θέση. Ωστόσο, κανένας από τη διοίκηση δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κυργιάκο ή τον ατζέντη του και αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν "κλείσει" το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ.

Σε μεγάλο βαθμό, εάν θα πάρει "σάρκα και οστά" το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, εξαρτάται από τη στάση της Βόλφσμπουργκ. Γερμανοί ρεπόρτερ υποστήριζαν ότι "αν θελήσει ο παίκτης να αποχωρήσει, δεν θα τον εμποδίσει η διοίκηση", σημάδι ότι υπάρχει η διάθεση να τον αποδεσμεύσουν ή να τον παραχωρήσουν.

Add To Facebook Add To Twitter
Blog Widget by LinkWithin